1

Immigrant

Posted by Eliz on 1:06 AM
AKu kadang2 tak paham bila aku tgk citer org putih.. immigrant dier especially those who from mexico dtg ke Usa tak reti cakap bahasa inggriss...Org mexico nieh jenis yg mmg proud kat bahas ibunda dier ker?

Sebab i notice kat Mesia pulak..immigrant sini boleh ckp bahasa melayu..siap boleh tekel pompuan local kasi kikis lagi.. even Negro kat sini pun buleh ckp bahasa malaysia... hahahah adakah bila dah sampai kat mesia kena ckp melayu sbb kitaorg malas nak ckp omputeh.. nak tergeliat lidah cakap.. bosan ari2 nak ckp london..

Itu jer kemusykilan aku.. ahhaahahahah

|

1 Comments


bahasa melayu ni bahasa mudah agaknya.

Copyright © 2009 Free Spirited All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.