2

How to train your Dragon

Posted by Eliz on 9:19 PM
Giler bangat citer nieh best.. buat aku cam nak tinggalkan hamster aku and nak bela dragonnn... arrrrrrrrrr... Hahahah aku tak kan cerita sipnosis nyer kat sini but it was really an awesome movie... i think aku nak apply teknik cerita itu to : HOW TO TRAIN YOUR HAMMIES ahahahah


Hammies aku nieh pulak menganas tak pasal2... last few days Vader bit me on my fingers till it bleed.. bengang aku kat dia so aku hukum tak bleh mkn half day... tak leh full day kang mati anak aku.. then somehow it understand me.. tapi kan aku rasa bersalah pulak coz i was really at rage when he bit me.. skrg dier nak dekat cam takot2... im sorry guys but you bit me 1st.

So aku dengan cuaknyer tanya hammie expert Mizz N... aku cerita kat dier.. kalo aku kena gigit hammies.. aku kena rabis ker tak? Mizz N recond me tht hammie is harmless and i wont get rabbis.. rabbis tuh dtg dari anjing.. Tapi mlm tadi aku tgk kat tv..rakoon bawak rabis gak!! How????

Then baru2 nieh pulak Din Beramboi koma sbb terkena virus kencing tikus.. my hammies is part of tikus family.. and they bit me till i have open wound... cam ner nieh? Should i go to hospital? Should i get injection for my hammies?

Mizz N, boleh tak kalo aku nak kasi hammies tuh mandi detol with air suam? Kasi disinfect diaorg... Tolongggggg tak nak kena rabbis.. i think this the reason i should get a dragon instead.. maybe a Night Fury.. coz he's awesome!!!

|

2 Comments


ko nak tenggek mana night fury tu?


kat tmpt jemur kain tuh.. at least he can fly off and come back senang

Copyright © 2009 Free Spirited All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.