0

Double Park Bee yachhhh

Posted by Eliz on 1:31 AM
Area opis aku nieh mmg famous ngan incident double park..even ader polis pun org buat tak tau jer.. aku pun tak paham.. Kisahnya bila aku menjadi victim org yg double park. Aku rushing nak balik.. so aku honk la... penat aku honk smpi nak pekak telinga aku pun.. owner kereta tuh tak dtg...

Bila aku check ader name card ciput jer letak kat dashboard dier suruh call kalo blocking.. so aku dengan bengangnyer start mendial. Note bila aku marah.. aku tak jerit.. tak pangil bodoh.. tapi aku mmg sarcastic yg mkn dalam punyer.. hahahahah (gelak evil)... Untuk memudahkan pembaca.. aku buat dialog la....

Me: Ello,can you please remove your coz, coz i've been honking for 15 minutes and no one came and i dont want to waste my credit calling ppl like you.

Beeyachh : Ok ok

Bila beeyach dtg.. dia bagi pandangan daring lak kat aku.. aku pun pandang dier ngan muka kerek la... pastuh drive off... then tgh2 drive balik umah si Beeyach nieh antar pulak sms kat aku. Aku tak kira aku nak gak tulis sms dier sebijik kat sini.

Sms Beeyachh : Sorry for blocking ur car! but next time, please check if there's any hp number left on the dashboard! u can just call me earlier! as though like u never double park before. by the way, there are other cars blocking u also, y dont u just shout at them too? tq so much!

Mmg celaka punya bitch... siap bagi exclamation mark kat aku lagi! Bengang tak hengat...mcm2 yg aku nak sms.. tapi tangan aku hanya reply cam nieh

My sms: Ur most welcome. Nxt time think also if there's ppl who wont have cdt to call. So u expect them to honk for hours when u dnt have the courtesy check when there's honking. Dont be selfish :) (hahaha aku siap bubuh tanda smiley lagi)

Banggang la biatch nieh! Keta org lain tak block aku no 1. And even if other car block aku pun ko tau ke kalo aku call diaorg? and no 3.. aku pernah double park tapi takde irresponsible cam ko!! Pastuh bitch tuh reply thank you..with smiley face


Marah betul aku... pastu mlm tadi hanya mampu meluahkan ngan OOMM jer...ahahahahaahah

|

0 Comments

Copyright © 2009 Free Spirited All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.